PEUGEOT КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА - ОД ПРОФЕСИОНАЛЦИ, ЗА ПРОФЕСИОНАЛЦИ

ТОВАРНО ВОЗИЛО ЗА ВАШИОТ БИЗНИС Bipper, Partner, Expert и Boxer, имате можност да изберете возило кое најмногу одговара на Вашиот бизнис.
Не чекајте повеќе и откријте ја Peugeot гамата на товарни возила, креирана од професионалци кои го разбираат бизнисот.

PEUGEOT BIPPER

1.3 HDi 80 КС
од 9.990€ (617.382,00 ден.) + ддв

*СИТЕ ПРАВНИ СУБЈЕКТИ ИМААТ ПРАВО НА ПОВРАТ НА ДДВ

Отворени сме за соработка со сите компании кои имаат интерес за набавка на едно или повеќе Peugeot возила, одеднаш или во одреден временски период.

PEUGEOT возила од лагер
Искористете ја оваа неодолива понуда и купете Peugeot возило од лагер, во акција која трае само во месец февруари!
Повеќе за оваа понуда