СЕТ КВАЧИЛО

СЕТ КВАЧИЛО

Од 25.9.2017 до 25.11.2017

-15%*

*Промотивна цена на сетот квачило, на делови и работна рака за оваа сервисна операција.

Кога сетот квачило е во беспрекорна состојба, располагате со целата моќ на Вашето возило и добивате нормално забрзување без пролизгување и тресење.

*Во важност за промотивниот период во рамките на целата овластена мрежа на Peugeot во Македонија.

ОДРЖУВАЈ ГИ ЕМОЦИИТЕ