Одбери го твојот сервисен пакет со едногодишна гаранција на резервни делови и работна рака во нашите сервисни точки.

ПАКЕТ МАСЛО

ПАКЕТ МАСЛО

TOTAL 5000 PetrolTOTAL 5000 Petrol
107 / Бензиски мотор / 1.650 мкд

TOTAL 7000 PetrolТOTAL 7000 Petrol
106, 206, 207, 307, 406, Partner / Сите бензински мотори / 1.650 мкд

TOTAL 9000ТOTAL 9000
107,206, 207, 307, 406, Partner / Сите HDi мотори / 1.950 мкд

TOTAL 7000TOTAL 7000 Diesel
106, 206, 306, Partner / Сите Diesel мотори / 1.850 мкд

TOTAL 9000ТOTAL 9000
Boxer I, Boxer II / Diesel и HDi мотори / 2.650 мкд

TOTAL 9000ТOTAL 9000
407 / Сите бензински мотори / 1.950 мкд

Понудата се однесува за возилата постари од 5 години и е во важност до 31.12.2017