Одбери го твојот сервисен пакет со едногодишна гаранција на резервни делови и работна рака во нашите сервисни точки.

ПАКЕТ РЕБРАСТ

ПАКЕТ РЕБРАСТ

206, 306, Partner / (1,9D 1868 cm3) / 6.730 мкд

306, 406, Partner / (1,9D 1905 cm3) / 6.970 мкд

206, 207, 307 / (1,4 HDi) / 9.350 мкд

206, 207, 307, 407, Partner / (1,6 HDi) / 8.450 мкд

206, 307, 406, Partner / (2,0 HDi 90 KS, 110 KS) / 9.090 мкд

307, 406, 407 / (2,0 HDi 136 KS) / 8.900 мкд

106, 206, 207, 307, Partner / (1,4i 75 KS) / 4.325 мкд

106, 206 / (1,1i) / 4.145 мкд

206, 306, 307 / (1,6i) / 5.910 мкд

207, 307 / (1,4i 90 KS) / 5.275 мкд

Понудата се однесува за возилата постари од 5 години и е во важност до 31.12.2017