КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА

koristeni

Совршена можност да купите користено возило во одлична состојба!

За сите користени возила во рамките на оваа понуда, Peugeot гарантира за:
● оригиналното потекло,
● впишаните километри и
● исправноста на возилата.

Сега имате избор!

Peugeot 108 TOP

Allure 1.2 PureTech 82KC

Година на производство: 2015*
Изминати километри: 6.000 km
Цена: 10.800 € (667.440 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP, мануелен клима уред, прогресивен серво управувач, електрика на предни стакла, централно заклучување со далечинско, хромирани надворешни елементи, LED дневни светла, Bluethoot+USB, 6 воздушни перници, електрика на ретровизори, затемнети стакла, патен компјутер

*Дата на прва регистрација 11.2016

Peugeot 207

Trendy 1.4 HDi

Година на производство: 2007
Изминати километри: 105.000 km
Цена: 4.690 € (289.842 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS, мануелен клима уред, серво управувач, електрика на предни стакла, централно заклучување со далечинско, CD Радио со звучници, тонирани стакла, предни и задни светла за магла, електрични подесиви ретровизори со греење, патен компјутер, 4 воздушни перници

Peugeot 2008

Allure 1.2 PureTech

Година на производство: 2015
Изминати километри: 11.900 km
Цена: 13.900 € (859.020 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP+AFU+REF, втоматски двозонски клима уред, навигационен уред, електрика на предни и задни стакла, централно заклучување со далечинско, алуминиумски наплатки 16”, хромирани внатрешни елементи, LED дневни светла, сензор за помош при паркирање назад, екран на допир 7”+ Bluethoot+USB, Mirror Screan, 6 воздушни перници, седишта во комбинација скај со платно, Hill Assist, LED внатрешно осветлување, пакет прегледност, задни 3D LED светла

Peugeot 308

Fun 1.2 PureTech 110KC

Година на производство: 2015*
Изминати километри: 8.200 km
Цена: 13.900 € (859.020 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP+AFU+REF, автоматски двозонски клима уред, прогресивен серво управувач, електрика на предни и задни стакла, централно заклучување со далечинско, хромирани внатрешни елементи, LED дневни светла, екран на допир 9,7”+ Bluethoot+USB, 6 воздушни перници, Hill Assist, затемнети стакла, патен компјутер, задни 3D LED светла

*Дата на прва регистрација 08.2016

Peugeot 308

Style 1.6 BlueHDi Tuning 125KC

Година на производство: 2015
Изминати километри: 33.500 km
Цена: 18.500 € (1.143.300 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP+AFU+REF, автоматски двозонски клима уред, серво управувач, електрика на предни и задни стакла, централно заклучување со далечинско, алуминиумски наплатки 17”, TOYO гуми TR1, спотрска спирали, хромирани внатрешни елементи, LED дневни светла, сензор за помош при паркирање назад, екран на допир 9,7” + Bluethoot+USB, 6 воздушни перници, темпомат, Hill Assist, пакет прегледност, задни LED светла

Peugeot 508

Allure 2.0 HDi AUTO

Година на производство: 2015
Изминати километри: 36.000 km
Цена: 27.900 € (1.729.782 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP+AFU+REF, автоматски четворозонски клима уред, навигационен уред, отварање без употреба на клуч, радар за регулирање на светла, алуминиумски наплатки 17”, хромирани внатрешни елементи, LED внатрешно осветлување, сензор за помош при паркирање назад, екран на допир 7”+ Bluethoot+USB, 6 воздушни перници, седишта во комбинација со кожа, греачи на седишта, Hill Assist, Full LED, комплетна електрика, пакет прегледност, задни 3D LED светла

Peugeot 5008

Premium avt 2.0 HDi 163KC

Година на производство: 2010
Изминати километри: 106.356 km
Цена: 16.900 € (1.044.420 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP+AFU+REF, 7 седишта, автоматски двозонски клима уред, автоматски менувач, стаклен панорамски кров, комплет електрика, алуминиумски наплатки 17“ (зимски пневматици), алуминиумски наплатки 18“ (летни пневматици), хромирани внатрешни елементи, LED внатрешно осветлување, сензор за помош при паркирање назад, Bluethoot+USB, 6 воздушни перници, кожни седишта, греачи на седишта, Hill Assist, Full LED, комплетна електрика, пакет прегледност, задни LED светла, кровни носачи

Peugeot 807

2.2 HDi

Година на производство: 2003
Изминати километри: 141.000 km
Цена: 11.990 € (740.982 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP, 6 воздушни перници, електрика на сите стакла, автоматски 4 зонски клима уред, електрични странични врати, серво управувач, 7 седишта, CD радио + читач, сончев кров, алуминиумски наплатки, Xenon фарови, грејачи на седишта

Peugeot RCZ

1.6 THP 200 КС

Година на производство: 2010
Изминати километри: 22.120 km
Цена: 24.990 € (1.538.820 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP, двозонски клима уред, електрика и централно заклучување, 3D сателитска навигација, кожен ентериер, спортски седишта, меморија и грејачи на седишта, карбон кров, JBL озвучување, Bluetooth и USB, заден спојлер, паркинг сензор напред/одзади, Xenon фарови, алуминиумски наплатки 19"

Peugeot Bipper

1.4 HDi

Година на производство: 2013
Изминати километри: 50.000 km
Цена: 8.500 € (525.300 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS, мануелен клима уред, серво управувач, централно заклучување, 2 воздушни перници, CD радио со звучници, странична лизгачка врата

Peugeot Partner

Active 1.6 BlueHDi

Година на производство: 2016
Изминати километри: 15.500 km
Цена: 15.900 € (982.620 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP+AFU+REF, Hill Assist, мануелен клима уред, серво управувач, електрика на предни стакла, централно заклучување со далечинско, 4 воздушни перници, CD радио со звучници, висинско подесување на возачко седиште, предни LED дневни светла, автоматско заклучување на возилото, две странични лизгачки врати, три засебни седишта позади, темпомат, пакет look, предни светла за магла

Користени возила од други брендови

Volkswagen Beetle

1.4 Бензин

Година на производство: 2007
Изминати километри: 130.800 km
Цена: 6.500 € (401.700 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS, мануелен клима уред, серво управувач, електрика на предни стакла, централно заклучување со далечинско, радио со CD + 6 звучника, алуминиумски фелни 15”, 2 воздушни перници, затемнети стакла, патен компјутер