SUV PEUGEOT

"Дозволете хоризонтот да биде Ваша појдовна точка.
Искористете ја секоја пречка за нов поттик.
Направете да непознатото стане Ваше секојдневие.
Продолжете, таму каде што сите застанале.
"

ОТКРИЈТЕ ГО ГРУНФОР СО SUV 2008

2008

Отидоа таму каде што природата е сé уште недопрена, односно таму каде што архитектурата идеално се соединува со дивината. Патот им го отвори нивниот Peugeot 2008.

Патот кон ова волшебно место ги водеше од мазен асфалт до песочна почва и од мек терен до вода, при што целосно можеа да се потпрат на Grip Control технологијата која е навистина неизбежен сопатник.

Никогаш порано не патувале толку далеку, буквално на самиот завршеток на патот, до крајните граници на нивното уметничко творештво.

ОТКРИЈТЕ ГО ВРВОТ БУЗЛУДЖА СО НОВИОТ SUV 3008

3008

Проширете ги границите на истражувањето, со највисока технологија. Овој предизвик беше прифатен од страна на тројца управувачи на беспилотни летала односно дронови, кои со новиот SUV 3008 тргнаа во истражување на конструкција која била целосно заборавена од времето.

На осамени и опасни патишта, ултра-поврзаниот SUV се покажа како совршен придружник на нивното епско ретро-футуристичко патување, овозможувајќи да пристигнат безбедно на нивната дестинација.

Кулминација? Трка со дронови во близина на историска архитектура... можеби и за последен пат.

ОТКРИЈТЕ ГО НОВИОТ SUV 5008

5008

Геолошка мистерија по брегот на Шкотска, именувана по ремек-делото на големиот композитор Феликс Менделсон. Тоа беше сè што им беше потребно на овој музички дует, за да тргнат на нивната животна акустична експедиција.

Опремени со MPC и звучниот систем Focal® Hi-Fi, во новиот SUV 5008 ја снимија секоја капка дожд, секој здив на ветрот, секој свиок на патот.

Тоа ги инспирираше за оригиналното музичко дело, кое го вежбаа во засолништето на багажникот во нивниот SUV и на крајот на патувањето, го снимија во своја верзија, дури и на самото место во пештерата што ги инспирираше.

SUV МОДЕЛИ


PEUGEOT возила од лагер
Искористете ја оваа неодолива понуда и купете Peugeot комерцијално возило од лагер, во акција која трае само во месец март!
Повеќе за оваа понуда