Проверка на клима уред

ПРОВЕРКА НА КЛИМА УРЕД

Препуштете се на максимално уживање во текот на возењето при жешките летни денови. Проверете и дополнете ги навреме клима уредите во вашите возила, по специјална цена од 1.300 денари, во текот на акцијата која вклучува:

Дополнување на клима уредот и проверка на 7 контролни точки:

  • Визуелна контрола на каишот на компресорот на клима уредот,
  • Контрола на црева и цевки,
  • Контрола на ладилникот на клима уредот,
  • Контрола на работењето на квачилото на компресорот на клима уредот (во зависност од опремата)
  • Тест на притисокот на разладниот флуид*
  • Контрола на температурата на воздухот во кабината
  • Проверка на нивото на течности

+ 10% попуст на сите зафати и делови

*Акцијата важи само за возила опремени со разладен флуид R134A
**Попустот важи за зафати и делови поврзани со клима уредот


 

Контактирајте го најблискиот овластен Peugeot сервис и дочекајте го летото сигурни дека температурата во вашето возило ќе биде идеално прилагодена според вашите потреби.

ОДРЖУВАЈ ГИ ЕМОЦИИТЕ