Понуда: 2.1.0 LET'S GO!

210 LET'S GO!
 •  
  All-new 208

  Peugeot 208

  Active ниво на опременост
  Мотор: 1.2 PureTech 75КС

  Месечна рата - 150€ / 9.270 ден.
  Учество - 2600€ / 160.680 ден.
  Каматна стапка - 5.7%
  Период - 84 месеци
 •  
  All-new 308

  Peugeot 308

  Active ниво на опременост
  Мотор: 1.5 BlueHDi 100КС

  Месечна рата - 197€ / 12.175 ден.
  Учество - 3400€ / 210.120 ден.
  Каматна стапка - 5.7%
  Период - 84 месеци
 •  
  All-new 2008

  Peugeot 2008

  Active ниво на опременост
  Мотор: 1.2 PureTech 100КС

  Месечна рата - 199€ / 12.298 ден.
  Учество - 3400€ / 210.120 ден.
  Каматна стапка - 5.7%
  Период - 84 месеци

Пресметката за финансирање е калкулирана преку НЛБ Банка, автомобилски кредит, приматели на плата преку Банката.
Сите вредности се со вклучен ддв. // Фотографиите не се обврзувачки.