Контактирајте нѐ

Тимот на Peugeot е секогаш спремен со задоволство да им помогне на нашите клиенти. Доколку ви се потребни било какви информации за вашето возило, за производите или за сервис, слободно контактирајте нѐ.

undefinedimage
ТЕЛЕФОНИ

  • 02 3111 000
  • понеделник-петок 8-16ч, сабота 10-14ч

  • ЗАКАЖИ СЕРВИС
  • 02 3111 000 ЛОКАЛ 123

  • ПОБАРАЈ ПОНУДА ЗА ВОЗИЛО
  • 02 3111 000 ЛОКАЛ 122

  • ЛИМАРОФАРБАРСКИ УСЛУГИ
  • 02 3111 000 ЛОКАЛ 226

undefinedimage
АДРЕСА

ЕУРОИМПЕКС ДОО


бул. 3та Македоска бригада бр. 72

1000 Скопје, Македонија

undefinedimage
Е-ПОШТА

euroimpex@euroimpex.com.mk