Модели, цени и спецификации

Го најдовте PEUGEOT од вашите соништа, но сега треба да ги знаете важните работи.

Како на пример: технологијата со која доаѓа и како да останете поврзани на секое патување; детали за клучните безбедносни карактеристики; информации за изборот на погонски единици за да ви овозможат да го изберете најдобриот за вашите моторни потреби; кои наплатки да ги изберете и дали багажникот може да го смести вашиот неделен шопинг / багаж / опрема за кампување / количка.
И, се разбира, најважното размислување од сите – колку чини? За да ви помогнеме да го дознаете сето ова и многу, многу повеќе, изработивме серија практични водичи за цени и спецификации.

Затоа, едноставно кликнете на моделот кој ве интересира подолу, преземете го водичот и откријте сè што треба да знаете - тогаш сè што треба да одлучите е која боја најдобро одговара на вашиот стил!