За нас

Еуроимпекс соработува со сите финансиски институции во Македонија, слободно изберете начин и Банка која Вам најмногу Ви одговара.

Стопанска банка
HALKBANk
Охридска банка
Silk Road Bank
ProCredit Bank
NLB

За повеќе информации контактирајте нѐ.

PEUGEOT Ready to go
Искористете ја предновогодишната понуда и купете Peugeot возило од лагер, во акција која трае само во месец декември!
Повеќе за оваа понуда