КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА

koristeni

Совршена можност да купите користено возило во одлична состојба!

За сите користени возила во рамките на оваа понуда, Peugeot гарантира за:
● оригиналното потекло,
● впишаните километри и
● исправноста на возилата.

Сега имате избор!

Peugeot 108 TOP

Allure 1.2 PureTech 82KC

Година на производство: 2015*
Изминати километри: 13.300 km
Цена: 9.800 € (605.640 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP, мануелен клима уред, прогресивен серво управувач, електрика на предни стакла, централно заклучување со далечинско, хромирани надворешни елементи, LED дневни светла, Bluethoot+USB, 6 воздушни перници, електрика на ретровизори, затемнети стакла, патен компјутер

*Дата на прва регистрација 11.2016

NEW Peugeot 301

Active 1.6 BlueHDi 100 KC

Година на производство: 2017
Изминати километри: 14.300 km
Цена: 11.500 € (710.700 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS,ESP,AFU,RFE, мануелен клима уред, прогресивен серво управувач, електрика на предни стакла, централно заклучување со далечинско, дневни LED светла, патен компјутер, радио со USB и Bluethoot + монохроматски C-екран, 4 воздушни перници, електрика на ретровизори, затемнети стакла, хромирани надворешни елементи.

Peugeot 308

Style 1.6 BlueHDi Tuning 125KC

Година на производство: 2015
Изминати километри: 49.300 km
Цена: 16.500 € (1.019.700 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP+AFU+REF, автоматски двозонски клима уред, серво управувач, електрика на предни и задни стакла, централно заклучување со далечинско, алуминиумски наплатки 17”, TOYO гуми TR1, спотрска спирали, хромирани внатрешни елементи, LED дневни светла, сензор за помош при паркирање назад, екран на допир 9,7” + Bluethoot+USB, 6 воздушни перници, темпомат, Hill Assist, пакет прегледност, задни LED светла

Peugeot 407

Coupe 2.7 HDi

Година на производство: 2006
Изминати километри: 148.000 km
Цена: 7.800 € (482.040 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP,автоматски двозонски клима уред, навигационен уред, кожени седишта, греачи на седишта со 2 мемории, Xenon светла, сензори за помош при паркирање напред/назад, екран на допир, алуминиумски наплатки 18”, професионално озвучување JBL, радио со CD, 6 воздушни перничиња, пакет прегледност, затемнети стакла, комплетна електрика.

Peugeot 508

Allure 2.0 HDi AUTO

Година на производство: 2015
Изминати километри: 55.000 km
Цена: 25.990 € (1.606.182 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP+AFU+REF, автоматски четворозонски клима уред, навигационен уред, отварање без употреба на клуч, радар за регулирање на светла, алуминиумски наплатки 17”, хромирани внатрешни елементи, LED внатрешно осветлување, сензор за помош при паркирање назад, екран на допир 7”+ Bluethoot+USB, 6 воздушни перници, седишта во комбинација со кожа, греачи на седишта, Hill Assist, Full LED, комплетна електрика, пакет прегледност, задни 3D LED светла

Peugeot 5008

Premium avt 2.0 HDi 163KC

Година на производство: 2010
Изминати километри: 106.356 km
Цена: 16.900 € (1.044.420 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP+AFU+REF, 7 седишта, автоматски двозонски клима уред, автоматски менувач, стаклен панорамски кров, комплет електрика, алуминиумски наплатки 17“ (зимски пневматици), алуминиумски наплатки 18“ (летни пневматици), хромирани внатрешни елементи, LED внатрешно осветлување, сензор за помош при паркирање назад, Bluethoot+USB, 6 воздушни перници, кожни седишта, греачи на седишта, Hill Assist, Full LED, комплетна електрика, пакет прегледност, задни LED светла, кровни носачи

Peugeot RCZ

1.6 THP 200 КС

Година на производство: 2010
Изминати километри: 22.120 km
Цена: 24.990 € (1.538.820 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP, двозонски клима уред, електрика и централно заклучување, 3D сателитска навигација, кожен ентериер, спортски седишта, меморија и грејачи на седишта, карбон кров, JBL озвучување, Bluetooth и USB, заден спојлер, паркинг сензор напред/одзади, Xenon фарови, алуминиумски наплатки 19"

Користени возила од други брендови

Volkswagen Beetle

1.4 Бензин

Година на производство: 2007
Изминати километри: 130.800 km
Цена: 5.500 € (339.900 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS, мануелен клима уред, серво управувач, електрика на предни стакла, централно заклучување со далечинско, радио со CD + 6 звучника, алуминиумски фелни 15”, 2 воздушни перници, затемнети стакла, патен компјутер

Mitsubishi Pajero

Година на производство: 2010*
Изминати километри: 147.000 km
Цена: 25.000 € (1.545.000 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP,Автоматски клима уред, навигационен уред, 7 седишта, кожени седишта , грејачи и меморија на седишта, Xenon светла, камера за помош при паркирање, серво управувач, електрика на предни и задни стакла, централно заклучување со далечинско, радио со CD + дополнително озвучување, 6 воздушни перничиња, 4 x 4 со заклучување, затемнети стакла, електрика на ретроивизори.
*Дата на прва регистрација 03.2011.

Mitsubishi Outlander

Instyle 2.2 D

Година на производство: 2015*
Изминати километри: 8.500 km
Цена: 33.000 € (2.039.400 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP, автоматски клима уред, навигационен уред, 7 кожени седишта, грејачи на седишта, LED светла, камера за помош при паркирање, активен темпомат, систем за предупредување за ненамерно напуштање кол.лента, отклучување и стартување без клуч, радарски систем за одржување на брзината, радио со CD + дополнително озвучување, 6 воздушни перничиња, 4 x 4 со заклучување, затемнети стакла, електрика на ретроивизори, активна гаранција
*Дата на прва регистрација 01.2016.

LAND ROVER

LA DISCOVERY 3

Година на производство: 2007
Изминати километри: 276.400 km
Цена: 14.500 € (896.100 ден.)

Дополнителна опрема:

ABS+ESP, автоматски клима уред, навигационен уред, 7 седишта, кожени седишта, грејачи и меморија на седишта, Xenon светла, серво управувач, електрика на предни и задни стакла, централно заклучување со далечинско, радио со CD + дополнително озвучување, сензори напред и назад, 4 x 4 со заклучување, затемнети стакла, воздушна суспензија, дата на прва регистрација 02.2008.