САНИТАРНА СОСТОЈБА (COVID-19) СООПШТЕНИЕ

Контактирајте нѐ

Тимот на Peugeot е секогаш спремен со задоволство да им помогне на нашите клиенти.
Доколку ви се потребни било какви информации за вашето возило, за производите или за сервис, слободно контактирајте нѐ.

Telephone

Телефони

02 3111 000
понеделник-петок 8-16ч, сабота 10-14ч

ЗАКАЖИ СЕРВИС
02 3111 000 ЛОКАЛ 123

ПОБАРАЈ ПОНУДА ЗА ВОЗИЛО
02 3111 000 ЛОКАЛ 122

ЛИМАРОФАРБАРСКИ УСЛУГИ
02 3111 000 ЛОКАЛ 226


Poshta

Адреса

ЕУРОИМПЕКС ДОО

бул. 3та Македоска бригада бр. 72
1000 Скопје, Македонија