PEUGEOT БРЗИ ПОПРАВКИ  НА КАРОСЕРИЈАТА

НАМАЛЕТЕ ГО ТРОШОКОТ ЗА РАЗУБАВУВАЊЕ НА ВАШЕТО ВОЗИЛО

3.000 мкд
ПОПРАВКА НА ГРЕБАТИНИ (МЕТОД 1)

Поправка со фарбање на еден елемент од возилото на кој нема вдлабнатина.

600 мкд
ПОЛИРАЊЕ НА ПРЕДНИ ФАРОВИ

Цената се однесува на полирање на еден фар

2.800 мкд
ПОПРАВКА НА СТАКЛО

Со специјализирана опрема за поправливи оштетувања на ветробранското стакло.

2.100 мкд
ПОПРАВКА НА ГРЕБАТИНИ (МЕТОД 2)

Поправка без фарбање, со сет налепници Stickerfix, кои можете и самите да ги користите.

Со брзите каросериски поправки заштедувате време и пари, а Вашето возило е секогаш во беспрекорна состојба. Користејќи висока технологија Peugeot професионалците се секогаш достапни за Вас. Понудата е во важност во овластената продажно-сервисна мрежа на Peugeot.