ПАКЕТ ЗА СТАКЛОА

ПОПРАВКА НА ОШТЕТЕНО ПРЕДНО ВЕТРОБРАНСКО СТАКЛО

2.800 мкд

ВКЛУЧУВА:
материјал, работна рака + 30 БЕСПЛАТНИ ПРОВЕРКИ

Peugeot професионалците се тука за Вас за сите оштетувања на ветробранското стакло, кои се помали од пречникот на монета од 2 денари и не се во видното поле на возачот. Најпрво се врши проценка и доколку оштетувањето е поправливо, користејќи специјализирана софистицирана опрема, истото ќе биде санирано за помалку од 1 час. Во случај оштетувањето да не може да биде санирано, ќе Ви биде предложена замена на старото ветробранско стакло со ново, но по специјална цена само за Вас.

PEUGEOT Ready to go
Искористете ја предновогодишната понуда и купете Peugeot возило од лагер, во акција која трае само во месец декември!
Повеќе за оваа понуда