ОТКРИЈТЕ ЈА НАШАТА ГАМА НА ХЕЧБЕГ ВОЗИЛА

PEUGEOT ХЕЧБЕГ ВОЗИЛА

Нашите хечбек возила се олицетворение на елеганцијата, удобноста и поврзаноста. Управувањето со патишта во комбинација со моќниот дизел BlueHDi, бензинскиот PureTech, електричниот или plug-in хибридниот мотор ќе Ви овозможат карактеристично возење.

undefinedimage
НОВИОТ PEUGEOT е-208

Со живописната и модерна силуета, новиот Peugeot e-208 ќе биде Вашиот верен партнер каде и да одите. Откријте го новиот 3D i-Cocpit® кој Ви овозможува ново и извонрендно возачко искуство.

undefinedimage
PEUGEOT 308

Затоа што задоволството при возење не е ништо без остра шасија, компактниот PEUGEOT 308 хечбегот Ви дава високо ниво на техничко искуство за примерно држење на патот. Најновата генерација на BlueHDi дизел и PureTech бензиски мотори даваат поголема ефикасност.

undefinedimage
PEUGEOT 508 И 508 HYBRID

Моќен и агресивен со остар дизајн, PEUGEOT 508 отвара нов, спортски и елегантен свет. Уживајте во неговите линии, префинете вертикална решетка и откривање на истакнат дух на смели иновации.

ПОВРЗАНА НАВИГАЦИЈА

Бидете водени од пакетот за поврзана навигација* со говорна команда, вклучително и сообраќај во реално време и предупредувања за ризични зони од услугите TomTom**, како и локација и достапност на точката за полнење.

FULL LED ПРЕДНИ СВЕТЛА

Хечбек автомобилите на Peugeot доаѓаат со 100% LED светла, овозможувајќи Ви појасна прегледност на патот.

Во комбинација со динамичен преден браник, LED светлата за магла и LED предни индикатори, оваа технологија додава стил и спортски изглед на предната решетка.

За да го трансформираат нивниот карактер, нашите автомобили се опремени со светлосне потпис интегриран во халогените предни светла.

ОТКРИЈТЕ ЈА НАШАТА ГАМА НА ХЕЧБЕГ ВОЗИЛА
undefinedimage
208

undefinedimage
308

undefinedimage
508