Partner Tepee

 Partner Tepee

Partner Tepee

Новиот PEUGEOT Partner Tepee го прикажува значајниот развој во стилот и технологијата - со новите, state-of-the-art карактеристики на поврзаната опрема и гамата на високо ефикасни мотори со уште подобрена флексибилност и уживање во возењето.

3 ПРИЧИНИ ДА ГО ИЗБЕРЕТЕ Partner Tepee

РОБУСНОСТ

РОБУСНОСТ

КОРИСНА ТЕХНОЛОГИЈА

КОРИСНА ТЕХНОЛОГИЈА

ФЛЕКСИБИЛНОСТ

ФЛЕКСИБИЛНОСТ

РОБУСНОСТ

РОБУСНОСТ 1

Новиот Partner Tepee е модерен и робустен, посилен од било кога! Во средината на вертикалната предна решетка е поставен знакот на Peugeot брендот кој со својот изглед доминира со целата предна страна на возилото. Специфичниот дизајн на предните светла му дава посебен, модерен изглед на возилото. LEDi дневните светла добро се вклопуваат во површината на новиот армиран браник.

Partner Tepee е елегантно интегриран во новите стилски кодови на брендот.

КОРИСНА ТЕХНОЛОГИЈА

КОРИСНА ТЕХНОЛОГИЈА 1

Новиот Partner Tepee доаѓа опремен со најновата генерација на технологија: Функција MirrorScreeni која се поврзува со Вашиот смарт телефон преку 7'' екран во боја и нуди бројни можности, Active City Brakei, Камера за возење наназадi, Помош за паркирање нанапредi или Grip Control®i.

Во меѓувреме, новите BlueHDi мотори нудат подобрено задоволство при возење во комбинација со оптимизирани вредности на потрошувачка на гориво и емисија на СО2.

ФЛЕКСИБИЛНОСТ

ФЛЕКСИБИЛНОСТ 1 1
ФЛЕКСИБИЛНОСТ 2 2
ФЛЕКСИБИЛНОСТ3 3

Новиот PEUGEOT Partner Tepee е исклучително модуларен, благодарение на големите задни врати со ексклузивно задно стакло кое може да се отвори. Zenith кровi и опција со 5 седиштаi или 7 седиштаi.Верзијата со 7-седишта вклучува 3 независни седишта кои можат да се извадат во вториот и во третиот ред.