САНИТАРНА СОСТОЈБА (COVID-19) СООПШТЕНИЕ
Peugeot 508

Oкријте го PEUGEOT 508, возило со впечатлив изглед, создаден со бескомпромисен квалитет и високо квалитетна технолошка опрема за да доживеете неверојатно искуство при возењето.

РАДИКАЛНА ЛИМУЗИНА

pc05-peugeot-508-2018-076-fr.433314.43.jpg.jpg

PEUGEOT 508 GT отвора нова ера на спортска елеганција. Со ниската каросерија, прецизно нацртаните линии, мускулеста компактна фигура и силно истакнат индивидуален стил, PEUGEOT 508 GT поседува спортски и иновативeн дух.

УЖИВАЈТЕ ВО СОВРШЕНСТВОТО

pc05-peugeot-508-2202styp-302.433318.43.jpg

Завршете ја потрагата по совршенство.
Нашиот дизајнерскиот тим при создавање на овој автомобил ја искористи својата експертиза за да овозможи бескомпромисна естетика и квалитет. Посветено е внимание на секој детаљ, заедно со силуетата и линиите на возилото кои се изработени до перфекција.

ИСКУСТЕ ГО НЕСПОРЕДЛИВИОТ i-Cockpit®

pc05-peugeot-508-2018-403-fr.433312.43.jpg

Превземете ја контролата на PEUGEOT i-Cockpit® и доживејте ја најновата интерпретација на агилна и визионерска инструмент табла со компактен управувач, дигитален head-up дисплеј кој може да го контролирате и 10“ HDi екран на допир.Уживајте во удобните седишта со функција за масажаi и Hi-Fi FOCAL систем®i кој дава јасен и пријатен звук и со тоа се зголемува уживањето при возење.

БЕЗКОМПРОМИСНА ЕФИКАСНОСТ

pc05-peugeot-508-2202styp-304.433334.43.jpg

Не ги прифаќајте изборите, туку одберете нешто поинакво.
PEUGEOT 508 ги спојува моќта и умерената емисија на СО2, благодарение на ефикасните Euro 6.2 PureTech или BlueHDi мотори нивниот автоматски ЕАТ8 i, менувач со осум степени на пренос.

ВИДЕТЕ ГО НЕВИДЕНОТО

pc05-peugeot-508-2202styp-304.433334.43.jpg

Прегледност во сите ситуации.
Благодарение на инфрацрвената камера i која се наоѓа во предниот дел на возилото и “Night Vision“i технологијата можете и ноќе полесно да го откриете присуството на патници и животни на патот. PEUGEOT 508 е опремен со најнов пакет за безбедност и помош при возењеi, и со тоа ги надминува сите ваши очекувања околу високо технолошката опрема.

ВОЗЕТЕ ПО ВАШИОТ ПАТ

pc05-peugeot-508-2018-069-fr.433313.43.jpg

Дозволете за бидете заведени.
PEUGEOT 508 е прецизен за маневрирање, перфектен за управување и поседува извонредно држење на патот подобрено со електронска суспензијаi, 508 им овозможува на возачите поголема слобода на движење и ја враќа возбудата при патување.

ALLURE, GT LINE & GT

pc69-peugeot-508-2018-458-fr.433333.20.jpg

ЗА ПРОФЕСИОНАЛЦИ

PEUGEOT 508 ќе ги задоволи потребите и на клиентите кои имаат посебни барања и професии доколку имаат потреба од вакво возило.

 

ПРОСЕЧНА ПОТРОШУВАЧКА

Со цел да се обезбедат најдобри информации за клиентот, PSA Group нуди пристап до независно и потврдено мерење на потрошувачката при вистинска употреба.
Откријте ја просечната потрошувачка i на PEUGEOT 508

Повеќе на страната од PSA групацијата>

pc69-peugeot-508-2018-401-fr.433320.20.jpg

ГАЛЕРИЈА