САНИТАРНА СОСТОЈБА (COVID-19) СООПШТЕНИЕ
cover.jpg

ХАРИЗМА ВО СЕКОЈ ПОГЛЕД

peugeot-rifter-1802styp033.433467.jpg

ДИЗАЈН БЕЗ КОМПРОМИС

Новиот PEUGEOT RIFTER ја претставува елеганцијата, робустноста, агилноста и моќта, сè во едно возило. Со пократкиот и повисок капак на моторот, како и зголемениот клиренс, новиот RIFTER наликува на SUV возилата. Неговата вертикалана решетка и светлосниот LED DRL потписi ја истакнуваат избалансираната, компактната, динамична силуета.

peugeot-rifter-2018-127-fr.433454.jpg

МОЌЕН КАРАКТЕР

Со својата стилска и софистицирана силуета PEUGEOT RIFTER не може а да не остане незабележан. Алуминиумската решетка од напредi, 17'' алуминиумски наплаткиi, со дијамантски ефект, кровните носачи, сводните екстензии од браниците над тркалата и страничните црни штитници го засилуваат маркантниот стил на новиот PEUGEOT RIFTER.

peugeot-rifter-1802styp006.433455.jpg

УМЕШНО ЈА НОСИ КАНЏАТА НА ЛАВОТ

Повеќе од канџа. 3-те канџи со светлосен потпис ги нагласуваат задните стоп светла, новиот PEUGEOT RIFTER се наметнува како нова икона на брендот. Дополнително затемнетитеi електрични прозорциi го отвораат ентериерот кон надворешноста,а 2-те лизгачки странични врати го олеснуваат пристапот во возилото. Како опција, за поголема слобода можете да користите и кука за спојување.

СОВРЕМЕНА ВНАТРЕШНОСТ

peugeot-rifter-2018-093-fr.433456.jpg

Неспоредлива удобност. Сместете се удобно во новиот PEUGEOT Rifter и искусете ги положбата за седење која се прилагодува на вас и ергономските седишта од кои ќе се воодушеват и повисоките возачи. Додадете и акустична удобност за да добите спокојство додека возите.

МОДУЛАРНИ СЕДИШТА И БАГАЖНИК

Возило кое се прилагодува на секоја ваша желба. Новиот PEUGEOT RIFTER е достапен со 5 или 7 седишта и во две должини (стандард и долга).Вие ја избирате конфигурацијата, предното совозачко седиште и задната клупа во сооднос 2/3-1/3i или 3-те индивидуални седиштаi со "Magic Flat” системотi се склопуваат до подот, или третиот ред со 2 индивидуални седишта кои можете и да ги извадите..... Багажниот простор нуди импресивен волумен од 775L до 3,500 L во стандард верзијата, а во долгата верзија со 5 седишта до 4,000 L. Отворањето на задното стаклоi, багажниот праг и рамниот подi го прават товарањето и истоварањето уште полесно.

ZÉNITH® КРОВ

Кровот од Zénith®i ќе ви обезбеди повеќе од само светлина. Покрај неговиот електричен, лизгачки штитник за сонце и LED амбиентално осветлувањеi нуди широк простор за одлагање на предмети на повеќе локации:во централниот кровен свод, во внатрешниот кровен простор и во просторот за одлагање на предмети поставен над главите на возачот и совозачот.

ПРОСТОР ЗА ОДЛАГАЊЕ НА ПРЕДМЕТИ

Влезете во целосно нов простор. Предните и задните панели на вратите, централната конзола, просторот за нозете .... Новиот PEUGEOT RIFTER има рекорден волуменi Опциите за одлагање на предмети се повеќебројни, дарежливи и достапни, егрономијата на возилото е дизајнирана за да можете да сместите повеќе предмети за секојдневна употреба.