САНИТАРНА СОСТОЈБА (COVID-19) СООПШТЕНИЕ

Rifter

cover.jpg

НА ПАТ КОН НОВИ ДОЖИВУВАЊА

peugeot-rifter-2018-200-fr.433477.jpg

Со PEUGEOT i-Cockpit®, ќе открие поагилно и интуитивно возење со компактниот управувач со вградена гласовна команда, head-up дисплејот и 8” екран на допир i. Новиот PEUGEOT RIFTER ве поканува да доживеете уникатно искуство.

3D ПОВРЗАНА НАВИГАЦИЈА

/image/47/5/peugeot-rifter-1802styp030.433475.jpg

Иновација во патничката кабина. Со поврзаната 3D навигацијаi со гласовна команда и услугите PEUGEOT Connect Nav SOSi, имате пристап до сет услуги за полесно патување. Реално време на сообраќајi, достапноста на паркинг простор, цена на гориво,временска прогноза.... Имате целосна визија за вашата околина директно на вашиот екран на допир.

ИМАЈТЕ ГО СВЕТОТ НА ДЛАНКА

peugeot-rifter-2018-189-fr.433478.19.jpg
peugeot-rifter-2018-176-fr.433476.19.jpg 2

Со функцијата Mirror Screeni, Вашиот паметен телефон ќе добие почесно место, екранот на допир во вашето возило ви овозможува да ги употребувате сите компатибилните апликации од вашиот паметен телефон. Нема повеќе потреба од кабли, безжичното полнењеi со леснотија обезбедува енергија за вашиот паметен телефон.

УЖИВАЊЕ ВО ВОЗЕЊЕТО

peugeot-rifter-2018-104-fr.433479.jpg

Движете се насекаде. Доминирајте на сите патишта. Новиот PEUGEOT RIFTER благодарение на своите перформанси како што е високата поставеност од подлогата ми даваат на возачот чувство на off-road возило.

ПОДГОТВЕН ЗА АВАНТУРА

peugeot-rifter-2018-125-fr.433480.jpg

Подобрена мобилност.

Со напредниот Grip Controli и оптималниот систем против пролизгување, управувањето на новиот PEUGEOT RIFTER одговара на сите ваши потреби. Со Grip Control кое се наоѓа на централната конзола, можете да изберете помеѓу 5-те режими на возење (Стандард, Снег, Off-road, Песок и ESP OFF). За најпребирливите, изберете ја верзијата со погон на сите четири тркалаi.

peugeot-rifter-2018-113-fr.433481.jpg

Здржете ја контролата дури и во екстремни случаи. Со HADCi функцијата и напредниот Grip Controli, lновиот PEUGEOT RIFTER ја одржува малата брзина на стрмни падини. Останете фокусирани на управувањето и уживајте во безбедноста, удобноста и контролата.