ПОБАРАЈ ПОНУДА ЗА ВОЗИЛО

Тимот на Peugeot со задоволство Ви стои на располагање,
контактирајте нé на:

Продажно-сервисен центар I: Ул. Трета Македонска бригада бр. 72, 1000 Скопје, Македонија, тел: + 389 2 3111 000 или + 389 2 3112 000, локали 122 и 120
Продажно-сервисен центар II: ул. Скупи бб, 1000 Скопје, Македонија, тел: + 389 2 3096 900, локали 104 и 105

Или потполнете ги следните податоци:

* означените полиња со ѕвездичка се задолжителни

Избери возило

Лични податоци

Сакам да добивам известувања, новости и понуди
PEUGEOT Ready to go
Искористете ја предновогодишната понуда и купете Peugeot возило од лагер, во акција која трае само во месец декември!
Повеќе за оваа понуда