Peugeot ready to go

Искористете ја предновогодишната понуда и купете Peugeot возило од лагер, во акција која трае само во месец декември!

Во понудата се вклучени, Peugeot SUV 2008, 308, 301 и 208 како и Peugeot Partner Tepee.

За повеќе информации посетете нè во нашите продажни салони во Еуроимпекс или обратете се до нашата овластена дилерска мрежа.

*Акцијата важи за ограничен број возила!

PEUGEOT Ready to go
Искористете ја предновогодишната понуда и купете Peugeot возило од лагер, во акција која трае само во месец декември!
Повеќе за оваа понуда